Chocolade-op-maat

Chocolade-op-maat

Chocolade in uw eigen verpakking? Of heerlijke chocoladebrokken als relatiegeschenk? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden.

vakkennis + ervaring + betrouwbare partners = kwaliteitsproduct

Team De Euforij heeft de vakkennis en ervaring in huis om samen met de klant een eigen reep met (eventueel) een unieke receptuur te ontwikkelen. Van inkoop van de juiste ingrediënten tot smaakontwikkeling, van trends tot de juiste doelgroep. We hebben daarnaast de expertise om een passende verpakking te ontwikkelen en produceren.

Door de inrichting van onze fabriek zijn we in staat om zowel kleine als grotere volumes te produceren. Daarbij hebben we in de afgelopen periode een goed netwerk met leveranciers opgebouwd, die ook landelijk hun sporen hebben verdiend. Wij werken met creatieve bureau’s en ontwerpers voor de look & feel van een verpakking. Voor het drukwerk hebben wij betrouwbare partners  zoals Havelaar Verpakkingen. Voor het verpakken van de chocolade hebben wij meerdere opties om zo op maat te kunnen leveren. Zo schakelen we snel bij speciale verzoeken en is de klant verzekerd van het beste resultaat.

Natuurlijk staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij ons. Chocolade is emotie en daarom vinden we het belangrijk dat de klant daar blij van wordt!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0