Fabriek & Producten

met liefde gemaakt

Lekker chocolade gemaakt naar traditioneel recept; onze chocolademaker Jaap heeft met zijn passie voor chocolade vier heerlijke, pure smaken ontwikkeld: melkchocolade & pure chocolade (55%, 65% en 80% cacao). De Zaanse chocolade is sojavrij, bevat geen cacaovervangers (zoals palmolie) en geen smaakversterkers (zoals vanillearoma).

zaanse chocolade; een cadeau om te krijgen en geven!

De Zaanse chocolade is te koop in een mooie cadeauverpakking (met Zaanse pronkgevels). Per reep of per vier repen in een speciale giftbox. Deze is verkrijgbaar bij delicatessenwinkels, speciaalzaken en op toeristische trekpleisters zoals de Zaanse Schans.

Zaanse brokkenmakers

Heerlijke Zaanse chocolade met hazelnoot (melk/puur) of Rocky Road (melk/puur, gevuld met vier verschillende noten, cranberries en mini marshmallows).

zaanse chocolade

Onze Zaanse Chocolade is ook te koop bij DEEN supermarkten, Dekamarkt, DIRK en de Vomar. Zie onze verkooppunten.

REEP OP MAAT

Chocolade in uw eigen verpakking? Of heerlijke chocoladebrokken als relatiegeschenk? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden.

vakkennis + ervaring + betrouwbare partners = kwaliteitsproduct

Team De Euforij heeft de vakkennis en ervaring in huis om samen met de klant een eigen reep met (eventueel) een unieke receptuur te ontwikkelen. Van inkoop van de juiste ingrediënten tot smaakontwikkeling, en van trends tot voor de juiste doelgroep. We hebben daarnaast de expertise om een passende verpakking te ontwikkelen en produceren.

DUTCH CHOCOLATE – verkrijgbaar op high traffic locaties (Schiphol Airport)

Door de inrichting van onze fabriek zijn we in staat om zowel kleine als grotere volumes te produceren. Daarbij hebben we in de afgelopen periode een goed netwerk met leveranciers opgebouwd, die ook landelijk hun sporen hebben verdiend. Het bureau Counter Creatives verzorgt onze look & feel: met o.a. prachtige verpakkingen als resultaat! Het drukwerk wordt gedaan door Zwaan Printmedia. Voor het verpakken van de chocolade hebben wij meerdere opties om zo op maat te kunnen leveren. Zo schakelen we snel bij speciale verzoeken en is de klant verzekerd van het beste resultaat.

‘Last but not least’ staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij ons. Chocolade is emotie en daarom vinden we het belangrijk dat de klant daar blij van wordt!