Over Ons

echt Zaans

Chocoladefabriek De Euforij is gevestigd in Wormerveer, te midden van ’s werelds grootste cacaoverwerkers. Met onze Zaanse chocoladefabriek brengen we de ambacht, kennis, educatie en werkgelegenheid terug in de Zaanstreek. En dat proef je terug in onze chocolade; Zaanse chocolade waar je blij van wordt!

Wij vinden het belangrijk dat we met ons team een mooi product maken; een flinke passie voor cacao & chocolade hebben; authentiek zijn; onze kennis & ervaring delen (ook met anderen), maar vooral sociaal zijn.

Dit is Wouter. Directeur van chocoladefabriek De Euforij. Of gekscherend: Wouter ‘Wonka’. Grappig is dat hij geen chocoladeliefhebber is, maar onze melkchocolade wel erg lekker vindt.


 

Dit is Breth. Chocolademaker (of moeten we zeggen ‘maakster’) van al onze Zaanse Chocolade. Begonnen als stagiair, en heeft inmiddels veel ervaring en kennis op zak. Voor tientallen kilo’s chocolade op een dag draait zij haar hand niet meer om: reken maar dat het met liefde gemaakt is!


Dit is Isabel. Deze creatieve dame volgt alle chocolade trends. Ze is een echte chocoladeverslaafde en kan geen dag zonder chocolade. Daarom probeert ze alle nieuwe smaken persoonlijk uit.


Dit is Sem. Met dezelfde vrolijke lach als op de foto zorgt hij ervoor dat alle cacao en chocolade er in de fabriek strak bij staat. En thuis zorgt hij goed voor Breth, onze chocolademaakster. Mooier kan niet, toch?


 

de Zaanse roots van de Euforij

 

 

De Euforij is afkomstig van het woord ‘euforisch’, een blij en gelukkig gevoel. Het gevoel wat je krijgt als je onze chocolade eet. Het huisje op het logo is van de grootvader van onze directeur Wouter. De heer Koel was een aannemer en heeft menig Zaans huisje opgeknapt. Wij vinden het een mooie verwijzing naar onze Zaanse roots.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0